Skip to content
Portada » S’ha presentat Recurs Contenciós-Administratiu contra l’aprovació del Pla Especial Urbanístic del Gasòmetre

S’ha presentat Recurs Contenciós-Administratiu contra l’aprovació del Pla Especial Urbanístic del Gasòmetre

Veïns i veïnes de l’Gasòmetre hem presentat un Recurs Contenciós-Administratiu, el passat dijous 25 de març de 2021, contra l’acord de la Comissió Territorial d’Urbanisme de l’Àmbit Metropolità de Barcelona d’aprovació de el Pla especial urbanístic de desenvolupament per a la modificació dels paràmetres urbanístics de l’ equipament per al futur poliesportiu de barri de Santa Eulàlia, a la confluència dels carrers Gasòmetre, Santa Eulàlia i l’avinguda de l’Carrilet, Districte III, de l’Hospitalet de Llobregat.

Resultat de l’anàlisi legal i tècnic de el Pla Especial promogut per l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat a la parcel·la de l’Gasòmetre, en el mateix procediment, hem sol·licitat també la Mesura Cautelar de suspensió de l’execució de el Pla Especial mentre es resol el recurs.

%d bloggers like this: